Ogórki tarte

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ogórki zetrzeć na wiórki. Posypać solą, koperek posiekać i wymieszać z ogórkami, czosnek obrać i powkładać do słoiczków. Ogórki mają stać przynajmniej 12 godzin, następnie wkładać do słoiczków, zakręcić i odstawić. Nie pasteryzujemy. Tak przygotowane ogórki można zużyć do zupki ogórkowej.
Ten przepis ma w ulubionych 3 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 3521
Data dodania: 2010-01-19

Zdjęcia

Ogórki tarte
gosiakaminska#

Dodane przez:

gosiakaminska

2010-01-19
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Ogórki tarte

2010-02-25 17:18:45

Sa zdrowe.

2010-02-18 10:35:42

Muszę wypróbować ten przepis, bo jest łatwe

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.