Ogórkowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso umyć i zalać ok 3 litrów wody. Postawić do gotowania. Ziemniaki obrać, umyć i pokroić w kostkę. Dodać do zupy i posolić. Pietruszkę, marchew, por i seler obrać umyć i dodać do garnka. Na patelni rozgrzać masło i zeszklić pokrojoną drobno cebulę. Dodać starte na tarce ogórki. Przesmażyć ok pięciu minut.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 737
Data dodania: 2011-04-14

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ogórkowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.