Omlet z czekoladą

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Białka ubić ze szczyptą soli na sztywna pianę. Jajka, wodę i cukier dokładnie wymieszać. Dodać przesianą mąkę i białka bardzo delikatnie wymieszać. Patelnię rozgrzać i wlać całą masę. Zasmażyć. Czekoladę rozpuścić z łyżeczką wody. Omlet przełożyć na pół. Oblać całość rozpuszczoną czekoladą.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 404
Data dodania: 2011-11-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Omlet z czekoladą

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.