Omlet z migdałami

Ocena przepisu

Składniki

farsz

Sposób przyrządzenia

Ze składników na ciasto usmażyć omlet. Migdały zalać wrzątkiem na 5 min. Odcedzić i obrać ze skórki. Grubo posiekać. Cebule pokroić w piórka. Czosnek posiekać. Patelnie rozgrzać i zasmażyć cebulę z czosnkiem do zeszklenia. Dodać migdały, przyprawy i wino. Prażymy do zgęstnienia farszu. Na omlet wyłożyć równomiernie farsz i zaginamy boki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 400
Data dodania: 2011-10-28

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Omlet z migdałami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.