Orzechowe chrupki

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Białka ubijamy z solą, dodajemy posiekane orzechy włoskie i cukier. Dokładnie mieszamy. Blachę do pieczenia wykładamy pergaminem i łyżeczką układamy na nim chrupki wielkości orzecha włoskiego. Chrupki suszymy w piekarniku nagrzanym do temp. 100 stopni.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 747
Data dodania: 2010-10-25

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Orzechowe chrupki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.