Oscypek na słodko

Ocena przepisu

Składniki

  • oscypek 4 - 6 szt.
  • oliwa 1 łyżka
  • konfitura owocowa

Sposób przyrządzenia

Oscypki pokroić w plastry o grubości ok.0,5 cm. Rozgrzać odrobinę oliwy na patelni. Rozłożyć plastry oscypka. Smażyć na średnim ogniu z obu stron na złoty kolor, po czym zdjąć z patelni.
Podawać na ciepło z konfiturą owocową - u mnie konfitura z czarnej porzeczki (najlepsza żurawinowa)

Smacznego!
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 10 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 546
Data dodania: 2012-05-29

Zdjęcia

Oscypek na słodko
kachna2086#

Dodane przez:

kachna2086

2012-05-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Oscypek na słodko

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.