Ostra ćwikła

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Umyte buraki pieczemy godzinę w 180 stopniach. Obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. Łączymy z chrzanem. Ocet gotujemy z solą i cukrem. .dodajemy do buraków, mieszamy i przekładamy do słoika. Zakręcamy.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 802
Data dodania: 2010-10-07

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ostra ćwikła

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.