Pączki z mięsem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cebulę drobniutko siekamy. Z obu mąk , jajek , cebuli i drożdży zagniatamy ciasto. Dodać sól i gałkę. Wyrobić i odstawić do wyrośnięcia. Mięso upiec , zmielić , dodać posiekanego ogórka , doprawić solą i pieprzem. Ciasto rozwałkować , wykroić okrągłe placuszki. Na placuszki układamy po łyżeczce farszu , zlepić brzegi i formować kulkę. Smażymy na głębokim tłuszczu jak paczki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 90 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 2131
Data dodania: 2010-08-26

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pączki z mięsem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.