Panga panierowana

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajko rozmieszać z mąką, mlekiem. Dodać przyprawy. W masie moczyć rybę a następnie obtaczać ją w bułce tartej. Smażyć na złoty kolor na oleju.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 25 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 774
Data dodania: 2010-09-27

Zdjęcia

Panga panierowana
halina#

Dodane przez:

halina

2011-02-12
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Panga panierowana

2010-09-28 10:19:42

W ten sposób można panierować inne ryby, polecam dorsza.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.