Pangowe risotto

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Rybę skrop octem i posól. Pokrój na niewielkie kawałki, odstaw na 20 minut. Kawałki ryby obtocz w bułce tartej i obsmaż na rumiano. marchew i pietruszkę zetrzyj na tarce o dużych oczkach, cebulę pokrój w kostkę. Warzywa podduś na 2 łyżkach oleju, posól. Ryż ugotuj według przepisu na opakowaniu, osącz i wysyp z torebek, dodaj koncentrat i uduszone warzywa. Dopraw solą i pieprzem oraz papryką. Połowę risotto przełóż do naczynia żaroodpornego potem ułóż warstwę ryby i resztę risotta. Zapiekaj 25 minut. Przed podaniem posyp natką.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 720
Data dodania: 2010-04-30

Zdjęcia

Pangowe risotto
ewasylwia#

Dodane przez:

ewasylwia

2010-04-30
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pangowe risotto

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.