Panierowana cukinia z serem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cukinię po umyciu kroimy w cienkie plastry , pieprzymy i solimy . Śmietanę mieszamy z tartym serem . Następnie smarujemy każdy plaster i składamy dwa plastry razem . Po czym panierujemy w mące , jajku i bułce . Smażymy na gorącym oleju .
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1111
Data dodania: 2010-09-05

Zdjęcia

Panierowana cukinia z serem
kasiulka25#

Dodane przez:

kasiulka25

2010-11-25
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Panierowana cukinia z serem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.