Panierowana łopatka

Ocena przepisu

Opis

Panierowana łopatka

Składniki

  • łopatka wieprzowa 50-60 dag
  • jajko 2 szt
  • płatki kukurydziane 2 szklanki
  • olej do smażenia
  • sól do smaku
  • pieprz do smaku

Sposób przyrządzenia

Mięso umyć, osuszyć, pokroić na plastry. Oprószyć solą i pieprzem. Panierować w jajku i bułce, smażyć na rumiano na rozgrzanym oleju.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1201
Data dodania: 2010-12-30

Zdjęcia

Panierowana łopatka
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2010-12-30
Panierowana łopatka
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Panierowana łopatka

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.