Panierowane kiełbie

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Sprawione kiełbie namoczyć w mleku, osączyć i obtoczyć w mące, rozbitym jajku i tartej bułce. Każdą rybę rozwałkować dłonią, potem usunąć bułkę z głowy i ogona. Smażyć na tłuszczu po 5 minut z każdej strony i podawać przybrane natką pietruszki i cytryną.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 2437
Data dodania: 2008-11-04

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Panierowane kiełbie

!elo#

!elo

2012-02-15 10:18:00

ryba

2010-02-08 23:57:35

Co to jest kiełbia ?

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.