Papryka jarska

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Odcinamy niewielką część z każdej papryki , oczyszczamy z nasion i gotujemy w małej ilości gotowanej wody na półmiękko . Na gorący olej wrzucamy pokrojoną cebulę , pozostałe części papryki , czosnek i dusimy . Po pewnym czasie dodajemy obrane pomidory i pokrojone grzyby . Po kilku minutach , dodajemy ryż , jajka , tarty ser i przyprawiamy . Napełniamy masą podgotowane papryki i pieczemy około 10 min . Podajemy z sosem pomidorowym .
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 10
Wyświetlenia: 1163
Data dodania: 2010-09-05

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Papryka jarska

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.