Papryka smażona panierowana

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Paprykę oczyścić, opłukać, upiec w gorącym piekarniku lub ugotować. Następnie przestudzić, obrać ze skórki, przekrajać na pół, rozpłaszczyć, posypać przyprawami i mąką. Panierować w rozmąconych jajach i tartej bułce. Smażyć z obu stron na jasnozłoty kolor.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 502
Data dodania: 2011-06-18

Zdjęcia

Papryka smażona panierowana
tulipan#

Dodane przez:

tulipan

2011-06-18
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Papryka smażona panierowana

2011-06-20 06:19:49

Proste w przygotowaniu i bardzo smaczne,szczególnie dla tych ,którzy lubią paprykę.Ja jestem jej smakoszką.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.