Parówki z rodzynkami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Parówki kroimy na kawałki. Wkładamy do rondla, zalewamy bulionem i zagotowujemy. Rodzynki podsmażamy na oleju. Przekładamy do parówek. Z pozostałego ze smażenia oleju i mąki robimy zasmażkę. Dodajemy do parówek i mieszamy. Zagotowujemy. Przyprawiamy cukrem, pieprzem, keczupem i przecierem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 668
Data dodania: 2010-10-07

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Parówki z rodzynkami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.