Parówki z serem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Na rozgrzanym oleju podsmażyć pokrojone na plasterki cebule. Gdy już się zeszklą, dodać pokrojone w paski papryki, pomidory, pieczarki, doprawić. Gdy pieczarki puszczą sok, papryka zmięknie, wyłożyć warzywa na blaszkę, na wierzchu ułożyć parówki. Podpiec 10 minut, potem posypać startym serem i jeszcze raz podpiec około pięć minut, aż ser się rozpuści.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1870
!Zosia

!Zosia

Data dodania: 2008-11-22

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Parówki z serem

2010-02-25 20:55:56

Lubie parówki.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.