Pasta chrzanowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajka ugotować, obrać, zetrzeć na tarce na drobnych oczkach. Dodać chrzan, majonez, sól, pieprz i dokładnie wymieszać. Następnie wstawić do lodówki. Doskonała do kanapek i wędlin.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 10
Wyświetlenia: 1376
Data dodania: 2011-01-24

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasta chrzanowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.