Pasta fasolowa z rodzynkami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Do miksera wkładamy odsączoną fasolę, moczone rodzynki, olej, czosnek, przyprawy i miksujemy. Po zmiksowaniu doprawiamy do smaku i chłodzimy.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 753
Data dodania: 2010-12-11

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasta fasolowa z rodzynkami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.