Pasta jajeczna

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać i pokroić w drobną kosteczkę. Szczypiorek również posiekać. Jajka wymieszać z majonezem i częścią szczypiorku. Doprawić solą (ale nie za dużo, bo majonez dodajemy) oraz pieprzem. Dobrze wymieszać. Schłodzić w lodówce.
Nakładać na kromki chleba posmarowane cienko masłem, układać plastry pomidorów, posypać pozostałym szczypiorkiem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 438
Data dodania: 2011-05-26

Zdjęcia

Pasta jajeczna
ilka86#

Dodane przez:

ilka86

2011-05-26
Pasta jajeczna
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasta jajeczna

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.