Pasta jajeczna

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

jajka ugotować na twardo,obrać,przekroić na pół.wyjąć żółtka i przetrzeć przez sitko a białka drobniutko posiekać.cebule zetrzeć na tarce lub bardzo drobniutko posiekać.masło utrzeć na krem,dodać jajka,cebule i zieleninę i doprawić do smaku.podawać z chlebem lub krakersami.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 762
Data dodania: 2010-11-18

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasta jajeczna

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.