Pasta kanapkowa rybna

Ocena przepisu

Składniki

  • paprykarz szczeciński 1 puszka
  • jajka 5-6 szt
  • majonez kilka łyżek

Sposób przyrządzenia

Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy, drobniutko siekamy. Następnie jajka łączymy z paprykarzem, dodajemy majonez, dokładnie mieszamy. Tak przygotowaną pastą smarujemy kanapki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 821
Data dodania: 2010-03-25

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasta kanapkowa rybna

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.