Pasta parówkowa

Ocena przepisu

Składniki

  • parówki cienkie 3 sztuki
  • ugotowane jajka 3 sztuki
  • posiekany szczypiorek 3 łyżki
  • majonez 1 duża łyżka
  • sól do smaku
  • pieprz do smaku

Sposób przyrządzenia

Parówki obrać z osłonek i pokroić drobniutko. Jajka wystudzić i pokroić w drobniutką kostkę. Dodać posiekany szczypiorek. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Dodać majonez i wymieszać. Zamiast majonezu można użyć masła i lekko utrzeć.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 584
Data dodania: 2011-05-31

Zdjęcia

Pasta parówkowa
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2011-05-31
Pasta parówkowa
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasta parówkowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.