Pasta pieczarkowo-sojowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pieczarki obrać, odrzucić trzonki. Cebulę obrać, pokroić w kostkę. Na patelni mocno rozgrzać oliwę, wrzucić cebulę, zeszklić. Dodać pieczarki, poddusić bez przykrycia do odparowania połowy sosu. Zdjąć z patelni, wystudzić. Zmiksować na gładką pastę: soję, cebulę z pieczarkami. Posolić do smaku, przyprawić pieprzem, sosem sojowym. Wrzucić posiekaną natkę, starannie wymieszać.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 478
Data dodania: 2010-03-27

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasta pieczarkowo-sojowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.