Pasta pomidorowo-jabłkowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pomidory umyć i pokroić, cebulę obrać i pokroić w kostkę. Jabłka umyć, i pokroić całe wraz ze skórką i pestkami. Wszystko gotować w rondlu pod przykryciem, a następnie zdjąć pokrywkę i dalej podgrzewać ok. 30 minut.

Dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, posolić, a następnie całość zblenderować i dalej gotować aby zgęstniało, aż pasta osiągnie odpowiednią gęstość. Przełożyć na gorąco do słoików i zamknąć.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 603
Data dodania: 2011-04-12

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasta pomidorowo-jabłkowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.