Pasta rybna

Ocena przepisu

Składniki

  • ryba wędzona 2 szt
  • masło 3 łyżki
  • posiekane szczypiorki 1 pęczek
  • korniszon 1 szt

Sposób przyrządzenia

Z ryb wyjąc ości i drobno posiekać. Dodać masło, posiekany szczypiorek i starannie utrzeć na gładką masę. Przed smarowaniem kanapek dodać posiekany korniszon.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 788
Data dodania: 2010-02-11

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (3)

Komentarze

Do przepisu na: Pasta rybna

2010-02-13 11:40:53

Smaruję ją tosty.

2010-02-12 16:39:48

Dobra pasta do chleba.

2010-02-12 16:38:02

To jest dobra rzecz.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.