Pasta rybna

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Wyjęte z opakowania rybki oczyścić zdejmując skórkę i kręgosłupy. Oczyszczone utrzeć w donicy na masę, ucierając w dalszym ciągu dodawać stopniowo masło, oliwę z puszki, a następnie żółtko. Utartą masę wymieszać z pietruszką i przyprawić solą.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 976
Data dodania: 2010-05-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasta rybna

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.