Pasta rybna

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Makrelę odfiletować, podrobić widelcem. Jajka ugotować, obrać ze skorupek i pokroić w kosteczkę. Natkę pietruszki drobno posiekać. Wszystkie składniki połączyć, dodać majonez, sól i pieprz do smaku.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 1025
Data dodania: 2010-06-09

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasta rybna

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.