Pasta rybna

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Obraną rybę utrzeć na jednolitą masę z posiekaną pietruszką i pozostałymi składnikami.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 771
Data dodania: 2010-08-31

Zdjęcia

Pasta rybna
kiziolek20#

Dodane przez:

kiziolek20

2010-12-09
Pasta rybna
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasta rybna

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.