Pasta rybna

Ocena przepisu

Składniki

  • tuńczyk w sosie własnym 150 g
  • makrela w oleju 150 g
  • twaróg półtłusty 250 g
  • pieprz kolorowy 1 łyżka

Sposób przyrządzenia

Twaróg i ryby przełożyć do miski i ugnieść widelcem lub zmiksować na gładka masę, dodać pieprz i jeszcze raz wymieszać. Smarować pastą chleb.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 10 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 790
Data dodania: 2010-09-19

Zdjęcia

Pasta rybna
kiziolek20#

Dodane przez:

kiziolek20

2010-12-04
Pasta rybna
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasta rybna

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.