Pasta rybno-serowa

Ocena przepisu

Składniki

  • makrela wędzona 1 szt
  • biały ser 25 dag
  • masło 1 łyżeczka
  • sól
  • pieprz
  • papryka w proszku

Sposób przyrządzenia

Makrelę oczyścić i rozdrobnić. Dodać ser i masło. Doprawić solą, pieprzem i papryką do smaku. Wymieszać, aż stanie się gładka w konsystencji.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 773
Data dodania: 2010-08-31

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasta rybno-serowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.