Pasta rybno twarogowa

Ocena przepisu

Składniki

  • twarde ser 200 g
  • szprot w pomidorze 1 puszka

Sposób przyrządzenia

Twaróg przełożyć do naczynia, dodać szprota i wszystko zmiksować. Przełożyć na talerz i wstawić do lodówki na 1 godzinę. smarować chleb.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 100 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 811
Data dodania: 2010-11-29

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasta rybno twarogowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.