Pasta serowa do chleba

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Serek topiony rozetrzeć z łyżką majonezu. Jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać i drobno pokroić. Ser zetrzeć na małych lub średnich oczkach tarki. Szczypiorek umyć i drobno pokroić. Wszystko dodać do serka topionego. Wymieszać dokładnie. Doprawić do smaku solą i pierzem. Ponownie wymieszać. Gdyby pasta była zbyt sucha można dodać więcej majonezu.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 1003
Data dodania: 2011-03-14

Zdjęcia

Pasta serowa do chleba
kuchareczka221#

Dodane przez:

kuchareczka221

2011-03-14
Pasta serowa do chleba
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasta serowa do chleba

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.