Pasta szpinakowa

Ocena przepisu

Składniki

  • masło 50 g
  • ementaler tarty 40 g
  • twarożek śmietankowy 30 g
  • zioła 1 garść
  • szpinak posiekany obgotowany 1 łyżka
  • sól 1 szczypta
  • pieprz 1 szczypta
  • pistacje siekane 30 g

Sposób przyrządzenia

Masło utrzeć na puszystą masę, wymieszać z tartym żółtym serem, twarożkiem, ziołami i szpinakiem. Przyprawić solą i pieprzem. Posypać posiekanymi pistacjami.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1821
!Kacha

!Kacha

Data dodania: 2008-11-26

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasta szpinakowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.