Pasta twarogowa ze szprotkami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Oczyszczone szprotki zemleć. Masło i twaróg utrzeć i zmieszać ze szprotkami. Dodać posiekany szczypiorek. Wszystko dokładnie wymieszać.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 711
Data dodania: 2010-02-12

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasta twarogowa ze szprotkami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.