Pasta wielosmakowa

Ocena przepisu

Opis

Dobre na chleb i jako farsz do przystawek.

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajka ugotować na twardo. Wędlinę pokroić w kostkę, a szczypiorek posiekać dosyć drobno. Ugotowane jajka ostudzić i obrać. Następnie pokroić w drobną kostkę. Połączyć z posiekanym szczypiorkiem i pokrojona szynką. Dodać sól i pieprz, oraz majonez. Wymieszać aż się całość połączy.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 10 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 427
Data dodania: 2012-05-25

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasta wielosmakowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.