Pasta z boczku i twarogu

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Twaróg dokładnie utrzeć z serem pleśniowym i śmietaną. Boczek pokroić w kostkę, szybko przesmażyć na patelni. Wyjąć skwarki i osączyć na bibule. Posiekane orzechy ze skwarkami i szczypiorkiem wymieszać z masą serową.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1469
!Patrycja

!Patrycja

Data dodania: 2008-11-27

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Pasta z boczku i twarogu

2010-02-25 17:21:01

Dobra pasta.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.