Pasta z jajek

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajka ugotować na twardo, zetrzeć na dużych oczkach
ogórki zetrzeć na dużych oczkach. Cebulę drobno posiekać. Wszystkie składniki połączyć i doprawić.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 487
Data dodania: 2010-03-16

Zdjęcia

Pasta z jajek
alaaa#

Dodane przez:

alaaa

2010-03-16
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasta z jajek

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.