Pasta z makreli

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Z makreli wyjąć ości. Kawałki ryby włożyć do naczynia, dodać paprykę konserwową i 2 łyżki margaryny, wszystkie składniki zmiksować.

Do powstałej masy wlać świeży sok z pomarańczy, wycisnąć pół cytryny i dodać łyżkę przecieru pomidorowego. Wszystko dokładnie wymieszać. Podawać z pieczywem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 711
Data dodania: 2011-04-11

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasta z makreli

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.