Pasta z makreli z papryką

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Rybę obieramy ze skóry, czyścimy z kręgosłupa i ości. Cebulę drobno siekamy. Jaja gotujemy na twardo i ścieramy na tarce o małych oczkach. Paprykę kroimy w kostkę. Rzodkiewki kroimy w kostkę, a kilka w plasterki i zostawiamy do dekoracji. Wszystkie składniki umieszczamy w jednym naczyniu, dodajemy majonez, przyprawiamy i dokładnie mieszamy. Dekorujemy plasterkami rzodkiewki. Podajemy z pieczywem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 382
Data dodania: 2011-07-01

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasta z makreli z papryką

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.