Pasta z pasztetówki

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ugotowane jajko na twardo zemleć razem z pasztetówką. Margarynę rozetrzeć z koncentratem pomidorowym. Paprykę umyć, usunąć gniazda nasienne i drobno posiekać. Wszystkie składniki połączyć, dodać sól i masę dokładnie wymieszać.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 825
Data dodania: 2010-12-08

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasta z pasztetówki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.