Pasta z ryby i majonezu

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cebulę drobno posiekać.
Rybę obrać i zemleć.
Paprykę umyć, usunąć nasiona i pokrajać w drobne paski.
Rybę, cebulę i paprykę posolić i wymieszać z majonezem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 10 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 600
Data dodania: 2010-12-08

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasta z ryby i majonezu

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.