• apette.pl
  • pasta z twarogu z piklingiem i jajkami

pasta z twarogu z piklingiem i jajkami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Piklinga obrać ze skóry i ości, mlecz z błony i razem utrzeć, dodać jajka na twardo, twarożek, śmietanę, doprawić solą do smaku. Podawać z liśćmi sałaty i pomidorem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1325
!Piotrek

!Piotrek

Data dodania: 2008-07-18

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: pasta z twarogu z piklingiem i jajkami

2010-02-25 17:21:24

Dobra pasta.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.