Pasta z wątroby

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajko ugotować na twardo, obrać oddzielić białko od żółtka.
Wątrobę zmielić z cebulą i białkiem.
Żółtko rozetrzeć z masłem, dodając musztardę, wątrobę, cebulę i białko.
Masę wątrobianą posolić, dokładnie wymieszać i zaraz podawać.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 10 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 768
Data dodania: 2010-12-08

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasta z wątroby

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.