Pasteryzowane jagody

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jagody myjemy, pozostawiamy na sitku do ścieknięcia. Wkładamy do słoików i pasteryzować.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 2291
Data dodania: 2010-03-03

Zdjęcia

Pasteryzowane jagody
tulipan#

Dodane przez:

tulipan

2010-07-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Pasteryzowane jagody

2010-03-03 21:34:15

też mam ich dużo.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.