Pasztet z wędzonego łososia

Ocena przepisu

Składniki

  • wędzony łosoś 450 g
  • masło 185 g
  • cebula,drobno posiekana 1 szt
  • sok z cytryny 1 łyżka
  • krem chrzanowy 2 łyżeczki
  • kapary posiekane 1 łyzka
  • szczypiorek 1/4 filizanki

do przybrania

  • wędzony łosoś
  • krążki cebuli
  • plasterki cytryny

Sposób przyrządzenia

Włóż wędzonego łososia, masło, cebulę, sok z cytryny, chrzan i kapary do malaksera i zmiksuj na gładką masę. Przenieś masę do salaterki, posyp szczypiorkiem, przypraw solą i pieprzem do smaku. Przykryj i wstaw do lodówki. W momencie podawania przybierz paskami wędzonego łososia, krążkami cebuli i cytryny.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 899
Data dodania: 2010-03-12

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasztet z wędzonego łososia

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.