Pekinka z winogronami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kapustę pekińską posiekać, wymieszać z przekrojonymi na pół winogronami i wydrylowanymi, polać olejem, doprawić cukrem. Jabłka obrać, przekroić, oczyścić z gniazd nasiennych, zetrzeć na tarce i dodać do sałatki.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 744
Data dodania: 2010-05-18

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pekinka z winogronami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.