Pieczarki duszone

Ocena przepisu

Opis

Pieczarki duszone

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pieczarki umyć, pokroić w plasterki. Cebule pokroić w drobną kostkę. Masło rozgrzać na patelni,przesmażyć cebule .Dodać pieczarki obsmażyć, podlać odrobiną wody, dusić do miękkości. Doprawić solą pieprzem .dodać śmietanę. Można posypać natką pietruszki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 1126
Data dodania: 2010-11-25

Zdjęcia

Pieczarki duszone
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2010-11-25
Pieczarki duszone
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pieczarki duszone

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.