Pieczarki duszone z cebulką

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cebulę obrać, pokroić w talarki. Pieczarki opłukać, osączyć pokroić w plasterki. Rozgrzać tłuszcz na patelni, włożyć cebulkę i dusić do miękkości, posypać wegetą. Do uduszonej cebulki dodać pieczarki, sól, listek laurowy i pieprz, dusić do wyparowania sosu.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1449
Data dodania: 2010-12-11

Zdjęcia

Pieczarki duszone z cebulką
kiziolek20#

Dodane przez:

kiziolek20

2010-12-11
Pieczarki duszone z cebulką
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pieczarki duszone z cebulką

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.