Pieczarki duszone z cukinią

Ocena przepisu

Opis

Można jeść jako potrawa samodzielna, albo tez jako dodatek do mięs, czy ryb.

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pieczarki umyć, osuszyć i pokroić w większe kawałki. Cukinię umyć, wytrzeć, NIE OBIERAĆ i pokroić w ćwierć plasterki.

Rozgrzać olej i wrzucić cukinię, smażyć na dużym ogniu często mieszając. Następnie wrzucić pieczarki, doprawić solą, pieprzem, oregano i tymiankiem. Smażyć, tylko aby pieczarki zmieniły kolor i od razu podawać.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 2049
Data dodania: 2008-11-01

Zdjęcia

Pieczarki duszone z cukinią
olga45#

Dodane przez:

olga45

2008-11-01
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (3)

Komentarze

Do przepisu na: Pieczarki duszone z cukinią

2010-02-23 22:27:52

Mniam, mniam
!Monia#

!Monia

2009-06-29 09:49:25

Polecam dodac jeszcze dodac ogorek pokrojony w cieniutkie plasterki..
!Magda#

!Magda

2008-11-02 09:45:43

Ja to tak uwielbiam pieczarki i cukinie też, że takie coś mogę jeść tonami już bez niczego;) Fajne danie

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.